Smrť 31 ročného Medzilaborčana. Nelegálny odber plynu v hodnote viac ako 46.000,-Eur

17.01.2014 Medzilaborce

Smrť 31 ročného Medzilaborčana
Medzi železničnou stanicou a železničnou zastávkou v Medzilaborciach, na trávnatej ploche bolo včera / 16.01.2014 / popoludní náhodnými chodcami nájdené bezvládne telo 31 ročného miestneho muža.
Pri tele muža sa nachádzala lovecká puška, ktorá bola zaslaná na expertízne skúmanie. Na miesto nálezu bol privolaný lekár rýchlej zdravotnej pomoci, ktorý konštatoval smrť bez zavinenia inej osoby, ale na určenie presnej príčiny smrti nariadil súdnu pitvu. Na tele nebohého muža boli značné devastačné poranenia hlavy. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a pre zločin nedovoleného ozbrojovania.

Nelegálny odber plynu v hodnote viac ako 46.000,-Eur
Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bardejove vzniesol obvinenie zo zločinu krádeže 46 ročnému Bardejovčanovi.
Obvinený muž mal vykonávať neoprávnený odber zemného plynu v jednom z objektov v Bardejove na Ul. Toplianskej a to v dobe od apríla 2013 do decembra 2013, čím spôsobil škodu pre distribučnú plynárenskú spoločnosť v odhadovanej výške viac ako 46.000,-Eur. 
 

Vyberte región